Sistema de Bibliotecas
Catálogo Público

HOTELERIA Y TURISMO 2023

This list contains 80 titles

| Select titles to:
Administración / Stephen P. Robbins, Mary Coulter

by Robbins, Stephen P | Coulter, Mary.

Edition: 12a ed.; Format: regular print Language: Spanish Publisher: España, Madrid: Pearson, 2013Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 658.4 R632 (1).
Administración: Una perspectiva global, empresarial y de innovación / Heinz Weihrich, Mark Cannice, Harold Koontz y Gabriel Nagore

by Weihrich, Heinz [et al] | Cannice, Mark | Koontz, Harold | Nagore, Gabriel (Traductor) | Herrero, María de Jesús (Traductor).

Edition: 15a ed.; Format: regular print Language: Spanish Publisher: México, México D.F; Mac Graw Hill, 2017Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 658 W419 (2). Items available for reference: Biblioteca Central Campus Universitario En Procesos TécnicosCall number: 658 W419 (2).
Aroma y Sabor a Diversidad: Cocina creativa del Pacífico colombiano \ Claudia Valencia E...[et al.]

by Valencia E, Claudia.

Language: ESP Publisher: Santiago de Cali: CARDER; Red de Reservas Naturales de la Sociedad Civil; F.R.B; Herencia Verde Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.5913 V152 (1).
Así eran las cosas / Esperanza Ardila Beltrán.

by Ardila Beltrán, Esperanza | I. Ardila Beltrán, Esperanza.

Source: Revista del Grupo de investigación sobre las oralidades: Material type: Continuing resource Continuing resource; Type of continuing resource: periodical Publisher: Colombia. Santa Marta Universidad del Magdalena 2011 (No. 3)Online access: Click here to access online Availability: No items available :
Biología y cultura del Pirarucú arapaima gigas (Schibz,1822) (Pisces : Arapaimidae) : bases para un aprovechamiento sostenible

by Instituto Colombiano de derecho Rural - Incoder.

Publisher: Colombia : Universidad Nacional de Colombia Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.342 I59 (1).
Centro de turismo para la cualificación profesional de la comunidad valenciana / Centros de turismo para la cualificación profesional de la comunidad valenciana, Evaristo Cantó (fot.)

by Centros de turismo para la cualificación profesional de la comunidad valenciana | Cantó, Evaristo.

Material type: Text Text; Format: print Publisher: España : Comunicación gráfica S.L., 2000Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 338.43 C397 (1).
Closing the gap in education and technology/ David de Ferranti

by De Ferranti, David.

Material type: Text Text; Format: print Language: ING Publisher: Washington : The International Bank for Reconstruction, 2003Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 338.473 C56 2003 (1).
Colombia la senda dorada del trigo : Episodios de Molineros, Pan y Panaderos

by Miranda, Álvaro.

Material type: Text Text; Format: print Language: ESP Publisher: Santafé de Bogotá : Thomas de Quincey Editores Ltda, 2000Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.815 M47 (1).
Comercialización del turismo : determinación y análisis de mercados/ Fabio Cárdenas Tabares

by Cárdenas Tabares, Fabio.

Publisher: México : TRILLAS Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 380.1459 C133c (2).
Conceptualización, origen y evaluación del turismo/ Miguel Ángel Acerenza

by Acerenza, Miguel Ángel.

Publisher: México : Trillas Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 338.4791 A545c (3). In transit (1).
Conocimiento Tradicional, Cocina y Mujer en Buenaventura / Carlos Alberto Palacios Sinisterra

by Palacios Sinisterra, Carlos Alberto.

; Format: regular print Language: Spanish Publisher: Colombia, Cali: Universidad Santiago de Cali, Universidad del Pacífico. 2020Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.5986 P153 (5).
Control de costos de alimentos y bebidas II / Alfredo Youshimatz Nava

by Youshimatz Nava, Alfredo.

; Format: regular print Language: Spa Publisher: Mexico, Mexico D.F: Trillas, 2006Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 338.476 Y82 (2).
Dirección hotelera : operaciones y procesos/ Lydia González, Pilar Talón

by González, Lydia | Talón, Pilar.

Publisher: España : Síntesis Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 647.940 G643 (2).
Economía del ocio y el turismo / John Tribe; trad : Pablo Bustelo Gómez

by Tribe, John.

Material type: Text Text; Format: print Publisher: España : Síntesis, 2007Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 338.4791 T822 (2).
ECOTURISMO EN LOS PARQUES Jean-Claude Bessudo impreso

Source: Revista Horizontes /Material type: Continuing resource Continuing resource; Format: print ; Type of continuing resource: periodical Online access: Click here to access online Availability: No items available :
Efectos económicos, socioculturales y ambientales del turismo/ Miguel Ángel Acerenza

by Acerenza, Miguel Ángel.

Publisher: México : Trillas Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 380.145 A173 (1). Items available for reference: Biblioteca Central Campus Universitario En Procesos Técnicos (1). In transit (1).
El fríjol (pbaseolus vulgaris l.) : cultivo, beneficio y variedades/ Manuel José Ríos Betancour

by Federación Nacional de Cultivadores de Cereales, Fenalce | Quirós Dávila, Joaquín Emilio.

Material type: Text Text; Format: print Publisher: Colombia : Produmedios, 2002Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.3565 F293 (1).
El gran libro ilustrado de las setas/ Pedro Luis Viani

by Viani, Pedro Luis.

Material type: Text Text; Format: print Publisher: España : Limpergraf, 1987Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.303 V616 (1).
El libro esencial de los postres / Konemann Verlagsgesellschaft; Angeles leiva Morales, Laura Sales Gutiérrez (Trad.)

by Konemann Verlagsgesellschaft | Leiva Morales, Angeles (Traductor) | Sales Gutiérrez, Laura (Traductor).

; Format: regular print Language: Spa Publisher: España, Konemann, 1999Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.86 K72 (1).
El Pequeño Larousse de la Cocina / Larousse; Monica Portnoy ( Trad.)

by Larousse | Portnoy, Monica (Traductor).

Edition: 2a ed.; Format: regular print Language: Spa Publisher: Mexico. Mexico D.F: Larousse, 2004Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: REF 641.7 L 332 (4).
 <<  <  1  2  3  4    >>
La Universidad del Pacífico es una institución de educación superior sujeta a inspección y vigilancia por el Ministerio de Educación Nacional.
Universidad del Pacífico - Buenaventura - Valle del Cauca - Colombia
Km 13 vía al Aeropuerto Barrio el Triunfo Campus Universitario - PBX. (2) 2405555 - Cod. Postal: 764503 Email: info@unipacifico.edu.co