Catálogo
Bilbliográfico

Local cover image
Local cover image

Control de costos de alimentos y bebidas II / Alfredo Youshimatz Nava

By: Language: Spa Series: Control de costosPublication details: Mexico, Mexico D.F: Trillas, 2006Description: 168 p. 18 x 24 cmISBN:
  • 978-968-24-7502-3
Subject(s): DDC classification:
  • 338.476 Y82
Contents:
1. Reporte de costos diarios de alimentos y bebidas, -- 2. Costos potenciales de alimentos, -- 3. Controles para la producción, -- 4. Sistemas para la toma de inventarios, -- 5. Reporte de costos mensuales de alimentos y bebidas, -- 6. Importancia de los sistemas computarizados en los alimentos y bebidas.
List(s) this item appears in: Turismo Libros
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libro General Libro General Biblioteca Central Campus Universitario Estantería General Colección General 338.476 Y82 (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 Available 016901
Libro General Libro General Biblioteca Central Campus Universitario Estantería General Colección General 338.476 Y82 (Browse shelf(Opens below)) Ej. 2 Available 016902

Incluye: Ilustraciones a b&n e ilustraciones a color y tablas.

1. Reporte de costos diarios de alimentos y bebidas, -- 2. Costos potenciales de alimentos, -- 3. Controles para la producción, -- 4. Sistemas para la toma de inventarios, -- 5. Reporte de costos mensuales de alimentos y bebidas, -- 6. Importancia de los sistemas computarizados en los alimentos y bebidas.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image