000 01645 a2200313 4500
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008 250425t20222022uk|ad||fr|||| 001 0dspa d
020 _a978-0-12-819587-1
040 _aBiblioteca Universidad del Pacifico
041 _aspa
082 _a639.31 F532
090 _aACUICULTURA
245 _aFish Nutrition / Fish Nutrition;
_cRonald W. Hardy y Sadasivam J. Kaushik (Editores)
250 _aCuarta edición.
260 _aLondon,
_aUnite Kingdom:
_bElsevier,
_c2021
300 _a905 páginas.
_bTapa dura,
_c19.5 x 24 cm
490 _aNutrición de peces
500 _aIncluye: tabla de contenido, ilustraciones a blanco & negro e índice
505 _aChapter 1. Fish nutrition—history and perspectives, -- 2. Chapter 2. Bioenergetics, -- 3. Chapter 3. Vitamins, -- 4. Chapter 4. Protein and amino acids, -- 5. Chapter 5. The lipids, -- 6. Chapter 6. The minerals, -- 7. Chapter 7. Carbohydrates, -- 8. Chapter 8. Nutritional physiology, -- 9. Chapter 9. Diet formulation and manufacture, -- 10. Chapter 10. Diet analysis and evaluation, -- 11. Chapter 11. Nutritional supplements and fish health, -- 12. Chapter 12. Antinutrients and adventitious toxins, -- 13. Chapter 13. Nutritional pathology, -- 14. Chapter 14. Feeding and fish husbandry
650 0 _aALIMENTACIÓN DE PECES
_94149
650 0 _aCRÍA DE PECES
_vPISCICULTURA
_929634
650 0 _aFISIOLOGÍA DE LOS PECES
_96201
700 _aHardy, Ronald W.
_c(Editor)
_943179
700 _aKaushik, Sadasivam J.
_c(Editor)
_943180
942 _cLIBRO-GRAL
_2ddc
945 _a16512690
_d2025/04/25
999 _c15342
_d15342