Sistema de Bibliotecas
Catálogo Público

Hoteleria

This list contains 101 titles

| Select titles to:
1000 Cócteles: de todo el mundo / Antonio Primiceri, Roberto Savioli

by Primiceri, Antonio | Savioli, Roberto.

; Format: regular print Language: Spanish Publisher: Estados Unidos, Florida: De Vecchi, S.A. 2018Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.252 P953 (1).
Administración / Stephen P. Robbins, Mary Coulter

by Robbins, Stephen P | Coulter, Mary.

Edition: 12a ed.; Format: regular print Language: Spanish Publisher: España, Madrid: Pearson, 2013Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 658.4 R632 (1).
Administración: Una perspectiva global, empresarial y de innovación / Heinz Weihrich, Mark Cannice, Harold Koontz y Gabriel Nagore

by Weihrich, Heinz [et al] | Cannice, Mark | Koontz, Harold | Nagore, Gabriel (Traductor) | Herrero, María de Jesús (Traductor).

Edition: 15a ed.; Format: regular print Language: Spanish Publisher: México, México D.F; Mac Graw Hill, 2017Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 658 W419 (4).
Aprovisionamiento y almacenaje de alimentos y bebidas en el bar: gestión y puesta a punto de equipos, útiles y menaje en un bar o restaurante / González Montero, Francisco Javier

by González Montero, Francisco javier.

Edition: Primera edición.; Format: regular print Language: Spanish Publisher: Colombia, Bogota: Ideaspropias, 2020Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 341.4 G643 (2).
Arreglo artístico de servilletas / James Ginders, Helene Levesque Dion (Trad.)

by Ginders, James | Levesque Dion, Helene (Traductor).

Edition: Segunda Edición; Format: regular print Language: Spanish Publisher: Mexico, México D.F. Trillas, 2007Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 642.7 G492 (1).
Atlas mundial del Vino / Hugh Johnson, Jancis Robinson

by Johnson, Hugh | Robinson, Jancis.

Edition: Octava edición (reimp. 2022); Format: regular print Language: Spanish Publisher: España, Barcelona: Blume, 2021Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.222 J66 (1).
Australia see & listen : descubre escucha y viaja por un apasionante mundo / World Discovery entertaiment

by World Discovery entertaiment.

Material type: Text Text; Format: print Publisher: México : Titanio home entertaiment, 2010Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: DVD 0173 (2).
Cafés de Colombia / Liliana Villegas, Alberto Quiroga; Carlos Pineda, Andres Mauricio Lopez (Fot.)

by Villegas, Liliana | Quiroga, Alberto | Pineda, Carlos (Fotógrafo) | Lopez, Andres Mauricio (Fotógrafo).

; Format: regular print Language: Spanish Publisher: Colombia, Bogota: Villegas Editores, 2008Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 658.4 V732 (1).
Cartagena de Indias en la Olla / Teresita Román de Zurek, Amparo Román de Vélez, Olga Román Vélez

by Román de Zurek, Teresita | Román de Vélez, Amparo | Román Vélez, Olga.

Edition: Trigésima sexta edición; Format: regular print Language: Spanish Publisher: Colombia, Bogotá: Ediciones Gamma S.A. 2021Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.5972 R758 (2).
Centro de turismo para la cualificación profesional de la comunidad valenciana / Centros de turismo para la cualificación profesional de la comunidad valenciana, Evaristo Cantó (fot.)

by Centros de turismo para la cualificación profesional de la comunidad valenciana | Cantó, Evaristo.

Material type: Text Text; Format: print Publisher: España : Comunicación gráfica S.L., 2000Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 338.43 C397 (1).
Cocina griega / María Zannia

by Zannia, María.

Edition: Primera edición ; Format: regular print Language: Spanish Publisher: España, Asturias: Ediciones Novel, 2016Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.591 Z32 (1).
Cocina Japonesa: El Rincón Del Paladar / Susaeta, Pilar Tutor (Trad,)

by Susaeta | Tutor, Pilar (Traductor).

; Format: regular print Language: Spanish Publisher: España, Madrid: Susaeta ediciones 2005Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.591 SU964 (2).
Cocina mediterránea / Paul Gayler, David Munns; Ana María Pérez Martínez (Trad.)

by Gayler, Paul | Munns, David | Pérez Martínez, Ana María (Traductor).

Edition: Primera edición; Format: regular print Language: Spanish Publisher: España, Barcelona: Blume, 2005Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.59 G287 (2).
Cocinar de Cine / Xabier Gutiérrez, Juan Miguel Gutiérrez

by Gutiérrez, Xabier | Gutiérrez, Juan Miguel.

; Format: regular print Language: Spanish Publisher: España, León: Everest, 2006Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 392.37 G984 (1).
Colombia: Cocina de regiones / MNR Comunicaciones

by MNR Comunicaciones.

; Format: regular print Language: Spanish Publisher: Colombia, Bogota: MNR Comunicaciones & Ediciones S.A.S. 2012Other title: Colombia, Cooking by regiones.Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.8 M686 (1).
Conocer el Vino / Joanna Simon; Francesc Serra Massansalvador (Trad.)

by Simon, Joanna | Serra Massansalvador, Francesc (Traductor).

; Format: regular print Language: Spanish Publisher: España, Barcelona: Blume, 1994Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.222 SI594 (1).
Control de costos de alimentos y bebidas I / Alfredo Youshimatz Nava

by Youshimatz Nava, Alfredo.

Edition: Segunda Edición (reimp. 2019); Format: regular print Language: Spanish Publisher: Mexico, Ciudad de Mexico: Trillas, 2006Availability: No items available : Checked out (1).
Culinaria Mundial / Fabien Bellahsen...[et al.]

by Bellahsen, Fabien | Rouche, Daniel | Cicres, Anna (Traductor) | Martín, Ariadna (Traductor) | Sales Gutiérrez, Laura (Traductor).

; Format: regular print Language: Spanish Publisher: España, Barcelona: Könemann, 2006Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.59 B435c (1).
Culto al Café: El gran libro de los amantes del café / Yasar Karaoglu; Katinka Rosés (Trad.)

by Karaoglu, Yasar | Rosés, Katinka (Traductor).

; Format: regular print Language: Spanish Publisher: España, Barcelona: Oceano, 2004Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.2 K18 (1).
Decoración y protocolo en la mesa / Academia de la cocina Española

by Academia de la cocina Española.

Edition: Segunda Edición; Format: regular print Language: Spanish Publisher: España, Asturias: Nobel, 2001Availability: Items available for loan: Biblioteca Central Campus UniversitarioCall number: 641.5 AC168 (1).
 <<  <  1  2  3  ...  6    >>
La Universidad del Pacífico es una institución de educación superior sujeta a inspección y vigilancia por el Ministerio de Educación Nacional.
Universidad del Pacífico - Buenaventura - Valle del Cauca - Colombia
Km 13 vía al Aeropuerto Barrio el Triunfo Campus Universitario - PBX. (2) 2405555 - Cod. Postal: 764503 Email: info@unipacifico.edu.co