The World Atlas of Coffee / James Hoffmann
Language: English Series: HoteleriaPublication details: Unite Kingdom, World Atlas 2018Edition: Segunda ediciónDescription: 272 páginas. Tapa dura, 20 x 26 cmISBN:- 978-1-78472-429-0
- 641.3373 H711
| Item type | Current library | Collection | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
Biblioteca Central Campus Universitario Estantería General | Colección General | 641.3373 H711 (Browse shelf(Opens below)) | Ej.2 | Available (Acceso Libre) | 017608 | ||
|
|
Biblioteca Central Campus Universitario Estantería General | Colección General | 641.3373 H711 (Browse shelf(Opens below)) | Ej.1 | Available (Acceso Libre) | 017607 |
Browsing Biblioteca Central Campus Universitario shelves, Shelving location: Estantería General, Collection: Colección General Close shelf browser (Hides shelf browser)
| 641.3318 R175 Producción de arroz y sus relación con la planta y el Ambiente : manual de manejo Agronómico/ | 641.3361 G807 TI Las Plagas de la Caña de Azucar en Venezuela | 641.3373 H711 The World Atlas of Coffee / | 641.3373 H711 The World Atlas of Coffee / | 641.3373 P462 Tostar, preparar y más: Cómo disfrutar de un café más allá de su rutina mañanera / | 641.3373 P462 Tostar, preparar y más: Cómo disfrutar de un café más allá de su rutina mañanera / | 641.3373 R121 El arte del café: como preparar cafés deliciosos |
Incluye: tabla de contenido, índice, ilustraciones y fotografías a color
1. Part one: introduction to coffee, -- 2. Arabica and robusta, -- 3. The coffee tree, -- 4. The coffee fruit, -- 5. Part two: From bean to cup, -- 6. Coffee roasting, -- 7. Buying and storing coffee, -- 8. Tasting and describing coffee, -- 9. Part three: coffee origins, -- 10. Africa, -- 11. Asia, -- 12. Americas
Texto en idioma Ingles
There are no comments on this title.