Catálogo
Bilbliográfico

Imagen de cubierta local
Imagen de cubierta local

Innovative technologies in seafood processing / Innovate technologies in seafood processing / Yesim Ozogul (Editor)

Colaborador(es): Idioma: Inglés Series PecesDetalles de publicación: United States, Florida: CRC Press, 2020Edición: Primera ediciónDescripción: 375 páginas. Tapa dura, 16 x 24 cmISBN:
  • 978-0-8153-6644-7
Tema(s): Clasificación CDD:
  • 664.93 IN58
Contenidos:
1. Advances in Chilling, -- 2. Advances in Freezing and Thawing, -- 3.Advances in Packaging, -- 4.Applications of Edible Films and Coatings in Aquatic Foods, -- 5.High-Pressure Processing of Seafood, -- 6.Byİlknur Ucak, Stefan Toepfl, -- 7.Irradiation Technology, -- 8.Application of Ultrasonication in Seafood Processing, -- 9.Pulsed Electric Field Processing, -- 10.Innovative Dielectric Applications (Microwave and Radio Frequency) for Seafood Thawing, -- 11 .Ozone Application in Seafood Processing, -- 12.Effect of Natural Preservatives on Chemical Changes Related to Quality and Shelf Life in Processed Aquatic Foods, -- 13.Application of Natural Antimicrobial Strategies in Seafood Preservation, -- 14. Sous Vide Technology, -- 15. Nanotechnological Applications, -- 16. Novel Thermal Sterilization Technologies in Seafood Processing, -- 17. Advances in Discard and By-product Processing, -- 18.Other Innovative Technologies in Seafood Processing
Lista(s) en las que aparece este ítem: Acuicultura - Libros
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título. Ingresar para agregar etiquetas.
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Signatura topográfica Copia número Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Libro General Libro General Biblioteca Central Campus Universitario Centro de procesado Colección General 664.93 IN58 (Navegar estantería(Abre debajo)) Ej.1 En Procesos Técnicos (Acceso restringido) 017394
Libro General Libro General Biblioteca Central Campus Universitario Centro de procesado Colección General 664.93 IN58 (Navegar estantería(Abre debajo)) Ej.2 En Procesos Técnicos (Acceso restringido) 017395

Incluye: tabla de contenido, ilustraciones a blanco & negro, referencias e índice

1. Advances in Chilling, -- 2. Advances in Freezing and Thawing, -- 3.Advances in Packaging, -- 4.Applications of Edible Films and Coatings in Aquatic Foods, -- 5.High-Pressure Processing of Seafood, -- 6.Byİlknur Ucak, Stefan Toepfl, -- 7.Irradiation Technology, -- 8.Application of Ultrasonication in Seafood Processing, -- 9.Pulsed Electric Field Processing, -- 10.Innovative Dielectric Applications (Microwave and Radio Frequency) for Seafood Thawing, -- 11 .Ozone Application in Seafood Processing, -- 12.Effect of Natural Preservatives on Chemical Changes Related to Quality and Shelf Life in Processed Aquatic Foods, -- 13.Application of Natural Antimicrobial Strategies in Seafood Preservation, -- 14. Sous Vide Technology, -- 15. Nanotechnological Applications, -- 16. Novel Thermal Sterilization Technologies in Seafood Processing, -- 17. Advances in Discard and By-product Processing, -- 18.Other Innovative Technologies in Seafood Processing

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Haga clic en una imagen para verla en el visor de imágenes

Imagen de cubierta local